Frisyr fläta runt huvudet
Tutorial: Crown braid är den trendigaste frisyren i vår | FRIDA

Tutorial: Crown braid är den trendigaste frisyren i vår

frisyrer med flätor

Jag hoppas ni fick lite inspiration och tips på hur ni kan få till fina frisyrer med flätor hemma. Jag själv som frisör tycker det är lärorikt att lära sig …

Crown Braid

Något som jag tycker är väldigt fint är flätor tyvärr så trivs jag personligen inte i uppsatt hår för annars så skulle jag ha olika frisyrer helatiden.

frisyrer med flätor

bjornaxen

Colorelle modeblogg – Hur du gör margarethe-frisyren

Dela upp håret i två testar som helt enkelt ska bli två flätor. Det viktiga nu är att fläta dem uppåt det vill säga mot tyngdlagen som pippi långstrump ).

Loading...

HAIRDO BRAIDS

Good morning. Starting this tuesday with a hairdo post. You see the step-by-step guide above. Basically you just make one bigger and one smaller braid and …

Frisyrguiden: Så gör du 5 riktiga succéflätor på bara 15 minuter

Nu är det dags att börja fläta! Ta en tunn hårslinga från ytterkanten av den vänstra hårdelen och för in den till mitten. Gör likadant på andra sidan.

New braided hairstyle – Daisy Beauty

En frisyr som jag gjorde igår! Startade på ena sidan och gjorde en utbakad fläta som gick runt huvudet och gjorde även en mindre fläta på andra sidan som …

Colorelle modeblogg – Hur du gör margarethe-frisyren

Nu ska flätorna mötas på toppen av huvudet. Där ska den nedre lilla \”toffsen\” på varje fläta döljas av flätan på andra sidan – så att det mer eller mindre …

DUBBEL INBAKAD FLÄTA

För ett tagsen gjorde jag den här flätan på denna sötisen. Det är en inbakad fläta som börjar långt upp vid huvudet och slutar nere längs med axen.

Lekfull och ljus brud: gör bröllop frisyrer med flätor

Bruden behöver veta att klänningen bärs en gång redo hår och makeup. Och kläderna bärs av fötterna från botten för att inte störa frisyr.

Frisyrguiden: Så gör du 5 riktiga succéflätor på bara 15 minuter

Frisyr: Utbakade flätor

flätus

Försökte mig på en frisyr här om dagen. Tips på att göra en fläta runt hela huvudet: börja bakom örat och fortsätt sedan runt pannan!

TIMMER MASONITE: Margaretafläta – flätkrans

Nationalencyklopedien berättar att margaretaflätor är en frisyr bestående av två flätor vilka lagts som en krans runt huvudet.

frisyrer Archives – Sida 2 av 3 – Johanna Toftby

Bohemian Headband

Loading...

Inbakad fläta

Man kan också stanna vid slutet ( innan man gör sidflätan) och ta en tofs och göra en slarvig bulle. Eller ta sidflätan och fästa den runt huvudet såhär:

cf5830de208e8bd9bb186afcf939768a.jpg

En uppsättning som heter crown braid är något som jag har fastnat för på senaste tiden. Det är när det går en fläta runt hela huvudet som en krona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *