Färga slingor
Färga håret asså ljusa slingor i 🙂 | MakeItDouble Blogg

Ska ha blont hår med bruna slingor. Just nu håller jag på att bleka min feta utväxt. sen ska jag skölja ur och ge mig på slingorna.

Färg Slingor – Salong Violett i Västerås

Färgning kort hår …

Mowii –

Ska antagligen lägga in ljusare slingor så att hela håret blir ljusare. Men kanske även lite bruna/röda (hårfärgen röd) slingor.

livfull hårfärg ! – ByMK

hårfärg

behappiness.blogg.se –

Funderar starkt på att färga mitt hår som detta eller iallafall något liknande. Dock så håller jag på att spara ut mitt hår just nu men när det är långt så …

Loading...

Färgat håret brunt! | annalarsson Blogg

Vad tycker ni? ska jag färga lite mörkare?.. sen mot sommaren kan jag börja göra blonda slingor igen så blir det ljust till sommaren.

Golden hair | Hannasvoice

Ville ju köra med ombre för att inte behöva färga utväxten så ofta men guldiga slingor är såå fint! Vad ska jag göra? Suck.

Hairproblems

Detta är en av mina favoriter på Celina. Fasen vad jag kämpade för att få bort all gammal färg men ändå ha hårkvalitén kvar. Inlägget finner ni HÄR.

Så här slingar jag håret hemma. Helen Torsgården Hiilens …

… jag säger inte att den kommer fungera för dig. Våra hår är olika våra fäger och kvalite. Men nu fick ni iaf veta hur jag gör det.

vill du bli blondin? – ByMK

Välj istället en färg som är lite mörkare i botten eller en färg med både mörka och ljusa slingor

Inspiration mörkt hår | Fråga Frisören Makeup Artisten | Bloglovin’

… precis som på blonda hår vill man färga så naturligt som möjligt alltså mörkare i botten och naturliga slingor på längderna och toppen.

Hur ska man färga då? | Sandoras

… använda en mörk färg! Eller ska jag köra på ljusare blond till svart? Eller ska jag skita i ombre och helt enkelt köra på tydliga slingor istället??

Läsarfråga färga utväxten själv – SANDRA STJERNA

Läsarfråga färga utväxten själv

Vilken färg? | Marty

Jag kanske inte hade bästa blonda färgen förut men om man skulle färga hos frisör så det blev riktigt bra och sen inte slingade …

Slinga färgat hår blont? – Färg – Hår iFokus

Slinga färgat hår blont?

Loading...

Hanna Thor –

Därför vill jag inte färga det helmörkt. Hmm svårt beslut 🙁 Slinga? Mörkt? Slinga? Mörkt? Ja slinga! Eller njae mörkt… åååååh vad svårt!

Slingor | Frisör Kungsholmen – Susann Ardefors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *